Fleed Jan Khur Smart Sky 9824

Avansert teknologi for helt vanlige mennesker.

En smart by skal ikke være komplisert. Hensikten er hele tiden å gjøre det tryggere og bedre å være beboer i byen din, slik at gode, informerte beslutninger tas til riktig tid. Da er god oversikt avgjørende.

Gjennom Smartsky blir data samlet og sentralisert, slik at de desentraliserte tjenestene som utføres i byen din gjøres på riktig grunnlag. Samhandling er smart.

Feed Jan Khur Smart Sky 0125

Teknologi redder liv. Vi er overbevist om at teknologi, brukt på riktig måte, kan gjøre livene til folk i byen bedre – og i ytterste konsekvens redde liv.

Software-as-a-service. Samhandlingsplattformen Smartsky kan gjerne kalles "alltid oppdatert abonnementsprogramvare". Gjennom denne plattformen samles og distribueres data gjennom en åpen kjernearkitektur og tilbys til kommuner og tjenester gjennom en “software as a service”-lisens (SaaS).

Løsningen vi utvikler skal ha gjenbruksverdi og skal kunne implementeres hos alle norske kommuner.

— Thomas Dragseth, Gründer, Smartsky AS

Folka i Smartsky

  Thomas Dragseth

  Thomas Dragseth • Daglig leder

  Thomas har bred erfaring fra sikkerhet og beredskapsarbeid, nasjonalt og internasjonalt, også gjennom sitt arbeid i Forsvaret. Han jobber i dag som Fagansvarlig prosess og sitter i beredskapsledelsen i AkerBP Offshore Operations. Thomas har også jobbet i mange år på beredsskapssenteret i Tromsø.

  Åse

  Åse Sivertsen • Markedssjef

  Åse har B.Sc. i markedskommunikasjon og hennes kjernekompetanse er innen merkevarebygging og konseptutvikling. Hun har bred erfaring med digitalisering, kommunikasjon og salg. Åse har et stort hjerte for Redd Barna og jobber også med fundraising for organisasjonen.

  Kristian

  Kristian Solaas • Forretningsutvikler

  Kristian er ingeniør og arbeider med en mastergrad i strategi ved NTNU. Han har syv års erfaring fra forretningsutvikling og finansiering av startups / scaleups. Kristian digger finans og tech!

  Thor

  Thor Fredrik Eie • Rådgiver

  Thor er har hovedfag i informasjonsvitenskap, og 20 års erfaring som konsulent fra brukeropplevelser og produktledelse. Thor fungerer som rådgiver i Smartsky.

  20220325 New Things Co0301 valokuvaaja pyryantero

  Pauli Kostamo • Senior backend utvikler

  Pauli har en mastergrad I Computer Science og har ti års erfaring fra forskjellige prosjekter innen programvareutvikling – fra bank til elektrisk mobilitet. Pauli arbeider som teknisk arkitekt / backendutvikler i Smartsky.

  Ole

  Ole Magnus Støvern • Frontend utvikler

  Ole Magnus har en bachelor innen visuell simulering. Han har 8 års erfaring som konsulent og har arbeidet både med løsninger både for forbrukermarkedet og bedriftsmarkedet.

  Tomi Asp

  Tomi Asp • Senior Azure utvikler

  Tomi har over 10 års erfaring med programmering og over 7 år med big data-systemutvikling; fra utvikling av smartby-plattformer til moderne dataplattformer hos organisasjoner. Tomi spesialiserer seg i Azure-baserte løsninger.

  Hans a nilsen preview

  Hans Albert Nilsen • Styreleder

  Steinar kristoffersen

  Steinar Kristoffersen • Styremedlem

Karriere

Smartsky trenger flere smarte folk!

Nå ansetter vi. Kanskje du er den vi ser etter? Vær med og hjelp folk som hjelper.

Kontaktskjema

Navn

Legg inn epost-adressen din slik at vi kan kontakte deg.

Fyll inn om du ønsker å bli kontaktet pr. telefon

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Investorer