Ben koorengevel ig Bubhh6 Io A unsplash

Vi bygger noe som allerede burde være her.

Smartsky er et ungt og innovativt selskap, med blikket festet mot den teknologiske utviklingen av smarte byer og samfunn. Vi ble gründet i 2020 og er i vekst. Siden oppstarten har vi fått til mye, både landet kunder og sikret økonomisk støtte. I dag jobber 10 mennesker tett sammen med norske og finske techpartnere for å utvikle løsninger for smartbyer.

Vi bygger et verktøy for samhandling, deling og nyttig utveksling av data og erfaringer mellom kommunale etater, offentlige tjenester og tredjeparter. Alt skjer innenfor en kryptert og sikker kjernearkitektur, tilgjengeliggjort gjennom våre egne applikasjoner, eller gjennom versjoner bygget av våre kunder eller tredjeparter. Målet er å tilgjengeliggjøre gamle, kommunale systemer og gjøre nye tjenester mulige.

Kort sagt: Smartsky er både en plattform for datadeling og en markedsplass for applikasjoner.

I gang: Nasjonalt pilotprosjekt!
Vil du være med?

I disse dager implementerer vi et storskala, nasjonalt pilotprosjekt i samarbeid med Bodø kommune. Gjennomføringen inkluderer våre foreløpig to første produkter, Smartsky og Safeplan. Nå ser vi etter mennesker med nysgjerrig gangsyn og innovative gener som kan tenke seg å bli med oss – ja, ta en ledende rolle i vår videre teknologiske utvikling.

Er du rette person til å jobbe med oss? Nå skal vi gjøre våre to første egne ansettelser – de første i en lang rekke – og vi søker først etter deg som vil lede vår videre produktutvikling.

Ledige stillinger

  • Leder for produktutvikling

    Som vår produktleder får du en avgjørende rolle for vår suksess. Den rette kandidaten er komfortabel med å jobbe i et tverrdisiplinært team mellom egen organisasjon, kunder og eksterne teknologileverandører og utviklere.

  • Åpen søknad

    Selv om vi ikke har skrevet selve søknadsteksten, kan det jo hende du har en god idé som vi ikke har tenkt på. Om du hører sammen med oss, la oss får høre hvorfor her! :-)

Feed Jan Khur Smart Sky 2113

Om oss

Teknologi redder liv. Vi er overbevist om at teknologi, brukt på riktig måte, kan gjøre livene til folk i byen bedre – og i ytterste konsekvens redde liv.

Vår løsning er samhandlingsplattformen Smartsky. Kall det gjerne "alltid oppdatert abonnementsprogramvare", og gjennom denne plattformen samles og distribueres data gjennom en åpen kjernearkitektur og tilbys til kommuner og tjenester gjennom en “software as a service”-lisens (SaaS).

I tillegg inneholder Smartsky også en markedsplass med applikasjoner som enten blir utviklet av oss selv, av en tredjepart – eller egenutviklede løsninger i regi av kunden selv.

Case

Safeplan: kritiske data

Når krisen er et faktum, behøves rask og sikker tilgang på kritiske data. Safeplan er en av applikasjonene i Smartsky. Denne applikasjonen gir nødetatene stedsspesifikk, kritisk informasjon i en nødsituasjon. Beslutningene blir effektive og tiden det tar å utføre aksjonene reduseres. Maksimal beredskap, minimalt tap av liv og eiendom.

Deling og integrasjon er det mest spennende vi gjør, og vi vil gjerne være med og finne ut hvordan Smartsky kan skreddersys til ditt behov. Ta kontakt i dag!